30traktor.egetforum.se

Sveriges största a-traktor/epatraktor forum!
Aktuellt datum och tid: 22 12 04, 1:35





Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Tips mottages gärna
InläggPostat: 22 05 30, 9:16 
Offline
Novis

Blev medlem: 22 05 30, 9:07
Inlägg: 1
Kön: Tjej
Födelsedag: 23 jun 1982
Fordon: Nissan Navara
Hej

Hoppas på lite tips och vägledning från er som kan detta.
Köpte en Navara -07 till dottern. Nu har den börjat tappa gas vid acceleration, har plattan i mattan, den reagerar inte fören efter ca 5 sek då drar den iväg. Kan köra några meter, innan samma sak händer igen. Testade att swicha, då beteende den sig till en början likadant, sen blev det ”känguru-soppa” ett par hundra meter, innan den funkar precis som den ska. Swicha tillbaka och då återgår den till att tappa gas.

Har bytt bränslefilter och rengjort spridare, därefter funkade Epan kanon i 2 dagar. Just det, jag har lossat på ”kranen” på filtret och det pös ut luft.

Nån som har tips på vad det kan vara för fel, säkring, bränslepump eller nått annat?

Mvh


Top
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye
Mod Databas :: Återställ block
Swedish translation by Virtuality & phpBB Sweden © 2006-2008
Swedish Portal translation by Raben © 2008
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Våra villkor | Integritet | Cookie inställningar | Rapportera forumet